Redarbor

Redarbor és un holding empresarial d’origen espanyol especialitzat en webs d’ocupació i solucions innovadores per a la gestió del talent i digitalització del reclutament, fundat el 2013 pel reconegut emprenedor i empresari David González Castro.

A través de Redarbor, González Castro aporta la seva experiència i know how en el negoci en línia, després de trenta anys al front d’Anuntis (segundamano.es, fotocasa.es, coches.net. Infojobs.net) grup que va cofundar i va convertir en líder en classificats a Espanya.

En l’actualitat, Redarbor és el tercer grup mundial de borses d’ocupació en línia i a més líder a Llatinoamèrica, amb més de 1,3 bilions de pàgines vistes i 150 milions de visites, segons dades de SimilarWeb. Compta amb més de 600.000 ofertes d’ocupació, 57 milions de CV i 29 milions d’opinions d’usuaris.

Entre els seus projectes més destacats figuren la web d’ocupació líder a Llatinoamèrica, CompuTrabajo, el web #1 del Brasil, InfoJobs, les webs d’ocupació a les Filipines i Sud-àfrica, BestJobs i el portal de classes particulars #1 a Espanya, tusclasesparticulares.com.

Té webs en 25 països, amb oficines a 11 d’ells i 300 treballadors a tot el món.