Prevint

Prevint soci Sant Cugat Empresarial

Prevint és una societat de prevenció de riscos laborals, que ofereix assessorament i sensibilització en matèria de prevenció de riscos laborals, així com un servei de màxima qualitat acompanyat d’un tracte personalitzat basat en la qualitat humana i en els valors ètics i professionals.

Amb la pandèmia actual hem estat al costat dels nostres clients oferint assessorament, formació i proves relacionades amb la covid-19.

Disposem d’un equip de professionals altament especialitzats i capacitats per donar resposta a qualsevol necessitat de prevenció de l’empresa o de l’autònom.

El nostre objectiu és contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball i ajudar les empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar-ne la viabilitat a llarg termini.

Que ens distingeix:

TERRITORI – Ens identifiquem amb tu, som del teu territori. Prevint és present a tot el territori català i acompanyarà les empreses catalanes allà on siguin.

PROXIMITAT – Ens desplacem a les instal·lacions pròpies de les empreses per guanyar en productivitat. Disposem d’unitats mòbils perfectament equipades. Si heu de venir al centre, tenim un acord establert amb APTIMA MUTUA per donar servei a les nostres empreses de Sant Cugat, evitant desplaçaments a altres municipis.

INNOVACIÓ – Disposem d’eines digitals pròpies, de reconegut prestigi i solvència, per donar-vos solucions per a la salut de les persones i per realitzar formació en qualsevol àmbit.

COMPROMÍS – Som transparència i confiança amb un servei de qualitat.