Prevint soci Sant Cugat Empresarial

Prevint és una societat de prevenció de riscos laborals, que ofereix assessorament i sensibilització en matèria de prevenció de riscos laborals, així com un servei de màxima qualitat acompanyat d’un tracte personalitzat basat en la qualitat humana i en els valors ètics i professionals.

Disposem d’un equip de professionals altament especialitzats i capacitats per donar resposta a qualsevol necessitat de prevenció de l’empresa o de l’autònom.

El nostre objectiu és contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball i ajudar les empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar-ne la viabilitat a llarg termini.

Que ens distingeix:

TERRITORI – Ens identifiquem amb tu, som del teu territori. Prevint és present a tot el territori català i acompanyarà les empreses catalanes allà on siguin.

PROXIMITAT – Ens desplacem a les instal·lacions pròpies de les empreses per guanyar en productivitat. Disposem d’unitats mòbils perfectament equipades.

INNOVACIÓ – Disposem d’eines digitals pròpies, de reconegut prestigi i solvència, per donar-vos solucions per a la salut de les persones i per realitzar formació en qualsevol àmbit.

COMPROMÍS – Som transparència i confiança amb un servei de qualitat.