Orquestra Simfònica Sant Cugat

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) és una orquestra simfònica creada l’any 1990 amb seu al Teatre-Auditori Sant Cugat, on compta amb un cicle estable de concerts des de l’any 1996.

L’OSSC ha realitzat més de 500 concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat, i altres escenaris del país com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de Congressos de Catalunya, l’Auditori de Barcelona, Teatre Tivoli i Teatre Victòria de Barcelona, Palau Sant Jordi, Santa Maria del Mar, Teatre Fortuny de Reus, Teatre Kursaal de Manresa, Atrium de Viladecans, Teatre Zorrilla de Badalona, Teatre La Faràndula de Sabadell, Auditori Enric Granados i Teatre La Llotja de Lleida i a la nau central del temple de la Sagrada Família. Desde l’any 2016 l’Orquestra ofereix també un cicle de concerts al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.

Un dels fets que fan de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat una orquestra diferent és l’èxit de públic. La seva “Associació d’espectadors” compta amb més de 400 abonats al cicle estable de concerts que l’Orquestra realitza al Teatre Auditori Sant Cugat on és habitual el rètol d’”exhaurides les localitats”. El concert més multitudinari que ha realitzat l’OSSC va ser l’any 2003 amb el tenor Josep Carreras al Palau Sant Jordi de Barcelona davant 20.000 espectadors.