Orpea

Triar un centre per als nostres majors és una decisió molt important, que requereix un convenciment absolut i la tranquil·litat de saber que s’està prenent la decisió correcta.

A Grup ORPEA ho sabem, sent aquesta la raó per la qual portem treballant des de 1989 per a ser la millor elecció. Gràcies als qui han confiat en nosaltres i al treball diari dels nostres professionals, ens hem convertit en líders mundials en l’atenció a la Dependència i en un referent en la cura a les persones majors. Actualment som presents en 22 països amb 1.014 establiments que sumen 104.234 llits i més de 60.000 treballadors.

El nostre objectiu és garantir la tranquil·litat dels familiars i mantenir les capacitats físiques i cognitives dels nostres residents, adaptant-nos a persones autònomes i als qui es troben en situació de dependència. Per a això, un gran equip de professionals especialitzats en geriatria treballa amb la missió de cuidar i fer costat a aquelles persones que han pres la decisió de viure en un centre ORPEA perquè gaudeixin del major benestar, qualitat de vida, cura i experiències.