ORGAN, fundada l’any 1967, és una empresa familiar que ofereix serveis immobiliaris en conjunt. Com Administració de Finques, gestionem comunitats de propietaris i administrem tota classe de patrimonis. Mentre que como Consultora Inmobiliaria oferim serveis d’intermediació per a la venda i lloguer d’immobles i serveis de consultoria per a inversions i projectes de promocions. Oferim assessorament fiscal, laboral i jurídic garantint el èxit de totes les operacions.

L’objectiu d’ORGAN és oferir serveis de gran qualitat amb una constant vocació de millora contínua i amb alts nivells d’eficiència sense perdre l’esperit proper, familiar i transparent. L’aposta per les noves tecnologies i la capacitat d’adaptació dels canvis, han fet d’ORGAN una organització consolidada i moderna. Comptem amb la certificació ISO 2015 des del 2004.

A les nostres instal·lacions disposem de tot el necessari per poder atendre còmodament als nostres clients i col·laboradors. Disposem d’oficines centrals a Sant Cugat del Vallès i un Punt de Servei a Rubí.