Organ

Des de 1967, som una empresa familiar líder dedicada a l’Administració de Finques i a la Intermediació Immobiliària a Sant Cugat del Vallés, Barcelona, Rubí i voltants. Els nostres valors es basen en l’Honestedat, rigorositat, transparència, treball en equip i proximitat. Administrem Comunitats amb l’objectiu de rendibilitzar al màxim els costos, garantint sempre la màxima qualitat en el servei, prestat de manera integral, des de reparacions, assessoria jurídica, grans reformes, assessoria tècnica i optimització de l’edifici. Assessorem i mitjancem en tota mena d’operacions de compra-venda immobiliària atenent sempre les necessitats dels nostres clients.

Comptem amb unes instal·lacions de més de 550m2 d’oficina i sales de juntes per a poder atendre còmodament i així analitzar conjuntament i en un ambient relaxat totes les possibilitats.

Gràcies a la suma de l’experiència i la professionalitat dels promotors i col·laboradors d’Organ és possible atendre les demandes de tots els nostres clients.