Nina Acadèmia

NINA ACADÈMIA va néixer per omplir un lloc en la formació vocal. Vam néixer amb la missió de promoure l’educació i la cura de la veu i amb la visió de convertir-nos en allò que som avui, una Acadèmia especialitzada en Veu amb un mètode d’entrenament propi de visió holística (cos-veu) que ofereix un abordatge integral en tres àmbits: cant (estètica), parla (comunicació) i rehabilitació logopèdica (salut). Amateurs o professionals del cant, professionals de qualsevol sector que pel seu ofici necessiten parlar en públic i fer-ho de forma eficaç i persones que per l’exigència de la seva ocupació o professió pateixen patologies vocals, trobaran a Nina Acadèmia el professional adequat que donarà resposta a la seva demanda i solució al vostre problema.

ACADÈMIA OBERTA: classes presencials i/o en línia d’entrenament vocal i altres activitats formatives relacionades amb la veu, la comunicació i la salut vocal.

RECORREGUT PROFESSIONAL EN VEU: formació integral a partir de la veu i vehiculada a través de les 4 àrees principals (veu, cos, música i interpretació) que han de capacitar el futur artista.

CURSOS INTENSIUS DE VEU: destinats a adquirir en 5 hores les eines fonamentals per entendre el funcionament de la veu i solucionar els problemes més comuns tant al cant com a la parla.

NINA STUDIO PILATES: àrea de cos de Nina Acadèmia que ofereix classes de Pilates grupals i individuals amb la maquinària pròpia del mètode i professors certificats. Per a més informació www.ninastudio.es