Networkia

Oferim solucions d’espais de treball compartits i flexibles des 2012. Workspaces amb ànima on els negocis prosperen i les persones se senten feliços compartint espai i coneixement.

Amb un equip directiu de més de 15 anys d’experiència en el sector, en l’actualitat, NETWORKIA gestiona un total de més de 8000m2 de Business Center & Coworking repartits a Madrid entre els workspaces de la Moraleja, Gran Via i Cuzco i a Barcelona entre els centres de negocis de Portal de l’Àngel i Passeig de Gràcia.

Som una comunitat de més de 600 empreses que compartim l’entusiasme per la nostra feina, el repte de la millora contínua, la superació de les adversitats i, tot això, amb el convenciment que ens trobem en el millor lloc on podríem estar.

La direcció d’aquests centres es manté en la figura de Juanjo Martínez que amb aquesta nova etapa considera que: ‘Donant aquest pas, ens posicionem com un dels líders de país dins del sector de centres de negocis, passant de ser un gran operador local a un dels primers a nivell nacional. Això també suposa una multitud d’avantatges per als nostres clients al poder disposar de diferents localitzacions de serveis i, a el mateix temps, millora la nostra competitivitat ja que ens permet abordar un mercat potencial molt més ampli. ‘