Moventia

moventis sce

Moventia, empresa experta en mobilitat sostenible, inicia la seva activitat fa més de 95 anys amb la comercialització i reparació de vehicles a través dels concessionaris oficials (Movento) i el servei de transport urbà i interurbà i lloguer d’autocars amb Moventis. Aquesta empresa familiar, en el 2016 va començar la seva estratègia d’internacionalització i avui dia està present en 5 països, gràcies també, a l’aposta del servei de bicicleta compartida.

Moventia s’adapta als nous models de mobilitat present i futura. És per això, que des de les seves divisions de mobilitat pública (Moventis) i privada (Movento) està en constant innovació, incorporant noves solucions tecnològiques i de mobilitat per a fer compatibles, eficients i complementaris tots dos models, buscant l’excel·lència del servei.

Moventis: Serveis de mobilitat col·lectiva

Moventis participa també en el projecte més ambiciós i innovador en l’àmbit del transport a Catalunya, la T-Mobilitat, en la qual s’integren totes les maneres de transport en una única targeta de transport intel·ligent.

Moventis també ofereix serveis de lloguer d’autocars a administracions públiques, touroperadors, congressos, escoles, shuttles, empreses i particulars, entre d’altres altres.

Movento: Serveis de mobilitat privada

 El Grup Movento és la branca d’automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 22 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any embeni més de 27.000 vehicles, tant nous com d’ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat compromès amb les persones, amb la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis..