Mobility Service

A Mobility Service som experts en vehicles elèctrics i la nostra missió és accelerar la transició a la mobilitat elèctrica. Ajudem a les empreses a realitzar la transició a la mobilitat elèctrica de les seves flotes oferint les millors opcions de vehicles 100% elèctrics existents al mercat en funció de les necessitats de cada conductor. Som empresa internacional amb seu a Països Baixos, amb una experiència de més de 15 anys hem aconseguit ésser l´empresa més ben valorada per part dels nostres clients.

Dins del nostre ventall de serveis podeu trobar tant contractes de Renting Fixe, de 36 a 72 mesos, com contractes de Renting Flexible, per a períodes de permanència inferiors, en funció de les necessitats de cada empresa. Aquests contractes poden ser tant per a vehicles 100% elèctrics nous (EV Renting) com per a vehicles 100% elèctrics usats (EV ReDrive), provinents de primers contractes de renting amb els nostres clients.

A Mobility Service no només oferim les millors opcions de vehicles sinó que també et garantim el millor servei al llarg de tot el període del contracte de renting. Amb una atenció totalment personalitzada i propera t´informarem i et donarem solucions per a cadascuna de les necessitats que apareixen al llarg del procés de transició de la teva flota cap a una mobilitat més sostenible.