MAX Estrem

MAX Estrem

MAX Estrem, experts en desenvolupar líders, “madurar” equips i transformar la cultura de les empreses.

Us fem algunes preguntes:

  • L’absentisme, l’atracció de talent, la baixa productivitat, la manca de compromís són aspectes rellevants per al present i sobretot per al futur de la teva empresa? Són reptes que no s’acaben de fer una realitat?
  • Esteu preocupats pel futur de l’empresa i els resultats del negoci? Necessiteu alliberar temps per abordar el futur de la vostra empresa? Quant de temps de “qualitat” dediqueu als projectes de futur?
  • Creieu que les persones són la clau per a aquests reptes que heu d’abordar? És possible què escoletu a dins l’empresa “no tinc temps” o “impossible”? Viviu en constant interrupció sense ser-ne prou conscients? Sou conscients que podeu canviar el dia a dia de la vostra empresa? Sou conscients de com la cultura de l’empresa i el lideratge impacten en aquests reptes?
  • Voleu esmorteir aquests riscos i construir una cultura i desenvolupar unes capacitats de lideratge orientat al compromís, per millorar resultats sense tant desgast humà?
  • Es tria l’estratègia de “parlar” sempre, en qualsevol situació o context?
  • Teniu experiències anteriors que no han donat el resultat esperat? Ja sou conscients que els programes tradicionals de formació i coaching no se solen aplicar i no milloren els resultats reals, no disposen de feedback immediat, després funcionen o no funcionen?
  • I a més d’això, us agradaria poder mesurar-ho?

La nostra proposta garanteix allò que la formació i el coaching tradicional no fa. Tot el sistema està enfocat als resultats en l’aplicació real dels conceptes, els enfocaments i les rutines de lideratge, de preparació d’equips i de transformació real de la cultura.

Som la única opció que garanteix poder demostrar resultats en temps real del nivell de desenvolupament dels líders, del nivell de preparació dels equips, i del grau d’evolució de la cultura, i tot en temps real. És la manera, com deia Peter Senge, de construir “organitzacions intel·ligents (que aprenen)”.

Alguns dels nostres resultats, que garantim:

* En 5 – 7 mesos millorem un 37% el lideratge i el teu equip.

* En 8 mesos, els líders alliberen entre un 25% i un 60% del seu temps.

* Més de 120 empreses en els últims 9 anys de tota mida i complexitat

* Més de 350 equips desenvolupats i valorats

* Aliances amb organitzacions grans per a projectes de transformació a mida.

Alguns dels nostres enfocaments i garanties:

* Us donem la possibilitat de fer tangible lo intangible. Mesurem en temps real el nivell de desenvolupament del líder a cada equip i el grau de preparació dels equips.

* Una intervenció sense casos pràctics ni role play, tot en real, amb reptes reals per aprendre a utilitzar la complexitat, la incertesa i desenvolupar una nova competència organitzacional, aprendre a canviar.

* Humanitzar l’empresa, desenvolupar una cultura per posar “de veritat” la persona al centre. Humanisme i resultats.

* Som pioners a Europa a Certificar Internacionalment, les Competències Professionals de Lideratge amb criteris ISO 17.024 i ho certifica TÜV Rheinland.