Kantar

Kantar soci SCE

Kantar és l’empresa líder mundial de dades, insights i consultoria. Tenim una comprensió única i completa de com pensen, senten i actuen les persones a nivell global i local en més de 100 mercats. Al combinar el profund expertise de la nostra gent, les nostres dades, els nostres serveis de analytics i la tecnologia més innovadora, ajudem als nostres clients a entendre a les persones i inspirar el seu creixement.

La marca Kantar opera en el mercat espanyol a través de les Divisions Health Insights, Media i Worldpanel cadasquna especialitzada en oferir solucions especifiques per respondre a les necessitats de negoci de la industria.

Serveis oferits

 • Oferim serveis d’investigació i consultoria en estratègies específiques de creixement sobre marca, creativitat, mitjans, innovació, commerce i customer experience recolzant-nos en investigació quantitativa, qualitativa, Analytics, neurociència i intel·ligència artificial.
 • Comptem amb la xarxa mes gran de panells de consumidors del món. A Espanya comptem amb la col·laboració de més de 12.000 llars i 12.000 individus, que ens permet conèixer en profunditat els mercats de gran consum, bellesa, textil, consum fora de la llar – restauració- ,  telecomunicacions, , carburants, salut, productes per al nadó, entre altres. Mesurement l´evolució dels mercats i les marques de forma continuada, el perfil dels consumidors i els canals de compra. Oferim un portfoli ampli de serveis – analytics per donar resposta a les necessitats de negoci dels fabricants i distribuidors.
 • Mesurem les audiències i el consum de Mitjans. També fem estudis de reputació a través del anàlisi i seguiment de mitjans i el mesurament de l’impacte real de les accions de comunicació.
 • Comptem amb un panell de metges i personal sanitari.

Especialitzacions

 • Tenim la visió més completa dels consumidors, entenent la forma en què pensen, senten, compren, comparteixen, voten i consumeixen mitjans en més de 100 països d’arreu del món.
 • Oferim investigació agile a través de Marketplace, la nostra plataforma d’investigació a demanda.
 • Tenim productes propis líders en el mercat per al desenvolupament d’estudis d’imatge, creativitat i mitjans. Comptem amb la major base de dades d’anuncis testats a nivell mundial.
 • Integrem el big data, la intel·ligència artificial i les nostres capacitats analítiques per ficar-les al servei dels nostres clients.
 • Assessorem a la majoria de les principals companyies farmacèutiques, de biotecnologia i de dispositius de salut / diagnòstic, combinant capacitats pròpies d’investigació amb un profund coneixement científic i clínic.
 • Som experts en experiencia de client, amb solucions pròpies per a l’optimització de l’experiència client en tots els sectors.
 • Tenim panells de compra per oferir una visió detallada dels productes comprats per la família o per a ús individual.
 • Oferim accés a panells d’ús per a comprendre com i per què es consumeixen els productes.
 • Fem servir eines validades per complementar la visió sobre els patrons de compra i ús amb noves perspectives sobre les opinions dels consumidors i les seves actituds.

Impacte en la comunitat

A Kantar ajudem els nostres clients a entendre a les persones i convertir aquests insights en accions que inspirin creixement. Però també busquem ajudar a convertir la nostra societat en un lloc més inclusiu i divers, a crear un impacte positiu en les comunitats en què treballem i assegurar-nos que operem com un negoci sostenible que anima els seus treballadors a aprofitar les oportunitats d’ajudar tant en causes locals com en iniciatives locals, com el suport a organitzacions sense ànim de lucre de Barcelona i Sant Cugat a través de accions de Voluntariat i fundraising.

El nostre compromís amb la inclusió i la diversitat

A Kantar busquem crear un ambient de treball inclusiu on tothom pugui créixer i prosperar, a més d’ajudar als nostres clients a entendre la diversitat existent en el seu públic.

A través de les nostres polítiques de contractació, les nostres formacions i la nostra cultura empresarial positiva aspirem a crear un entorn de treball divers i inclusiu.