Inclusionemos

BENVINGUTS A INCLUSIONEMOS!

“Diversitat és que et convidin a una festa. Inclusió és que et treguin a ballar”. Verna Myers.

Som una Associació del 3r Sector especialitzada en programes, formació i esdeveniments de diversitat&inclusió + equitat (d&i+e).

Tenim el propòsit de “donar un pas més”, de generar experiències i emocions que enriqueixen a persones i organitzacions a través de la vivència inclusiva inversa. A comprendre, experimentar, practicar i aprofundir sobre la d&i+e i els beneficis que aporten al capital humà i social de les organitzacions.

La nostra missió és sorprendre, commoure, conscienciar, ensenyar… per a viure i sentir els beneficis de la d&i+e i del treball en equip al costat del capital humà de les diferents organitzacions.

Et preguntaràs què fem? Desenvolupar cultura inclusiva a través de les experiències vitals que ofereixen els nostres programes de d&i+e-.

Ens encanta generar experiències i emocions que enriqueixen les persones i organitzacions a través de la vivència inclusiva inversa. De comprendre, experimentar, practicar i aprofundir sobre la diversitat i inclusió + equitat (D&I+e) i tots els beneficis que aporten al capital humà i social de les organitzacions.

inclusionemos

Com “una imatge val més que mil paraules”, us adjuntem 2 vídeos curts que mostren part de les nostres experiències vitals: