IM CLINIC Dr. Ivan Mañero

im clinic sce

IM CLINIC és la clínica de cirurgia plàstica i medicina estètica més innovadora i avançada d’Europa. Un centre pensat i dissenyat per oferir el màxim nivell de confort, benestar i professionalitat al servei dels nostres pacients.

Referent mundial en tecnologia, investigació i desenvolupament en el camp de la cirurgia plástica, cirurgia de génere, estètica i longevitat activa, IM CLINIC ofereix un concepte sanitari pioner, desenvolupat durant més de 20 anys per la seva ànima mater, el cirurgià plàstic Dr. Ivan Mañero.

L’equip mèdic d’IM CLINIC està format per professionals de prestigi que desenvolupen la seva tasca sota una filosofia de treball basada en l’excel·lència, en un tracte proper, en la personalització de cada tècnica i en la salud de cada pacient.

Els serveis d’IM CLINIC engloben tots els nivells del tractament de la salut estètica. Entre els quals destaquen: Unitat de Cirurgia Plàstica, Unitat de la Mama, Unitat de Cirurgia Genital Femenina, Unitat de Gènere, Unitat de Salut Estètica (que ofereix els tractaments i la tecnologia de medicina estètica més avançats i efectius), IM Beauty (on gaudir de les teràpies i tractaments de bellesa i benestar), Unitat de Nutrició, i Unitat de Longevitat Activa.

IM CLINIC compta amb instal·lacions equipades amb la última tecnologia, amb els quirófans més avançats d’Europa, habitacions domòtiques i l’aparatología més eficaç. Així com un restaurant amb terrassa amb cuina biològica, saludable i antiaging, i grans jardins per on passejar i relaxar-se. Un centre pensat per a que els pacients se sentin immersos en un ambient relaxat i acollidor.