iDiBuild

A iDiBuild som especialistes informàtics que treballem amb projectes tecnològics en els sectors de mercat que requereixen la tecnologia per generar negoci. Ens basem principalment en Pymes, multinacionals, hotels i oficines, cobrint les necessitats dels nostres clients en l’àmbit nacional e internacional.

Posem al servei dels nostres clients les millors eines perquè assoleixin els seus objectius d’empresa, com l’accés a nous mercats, l’acceleració en la disponibilitat de nous productes, potenciació de les eficiències comercials, millora en les experiències d’usuari i a fer front als competidors mitjançant la innovació.

Oferim solucions IT, en concret, solucions cloud (Back up i escriptori remot), solucions on-premise, manteniment i suport informàtic i outsourcing de personal. També proporcionem software i hardware, fent possible que les empreses puguin continuar treballant desde casa.

Pel que fa a la seguretat, instal·lem sistemes de control d’accés i presència. Circuits de televisió i gravació d’imatges i càmeres termo gràfiques (especialment per Covid-19)

També oferim sistemes audiovisuals i de videoconferència. Alhora solucions germicides per facilitar l’eliminació de bacteris i virus.

Si el client ho requereix, fem instal·lacions i obra civil per la implementació dels sistemes.

El nostre equip no treballa amb productes sinó amb solucions que responen a les necessitats concretes dels nostres client. Com partner tecnològic, sempre tenim una solució. Estem disponibles al telèfon 654648436 per resoldre dubtes i preguntes.