SisquellaGrup

Sisquella Grup Soci Sant Cugat Empresarial

SisquellaGrup té una dilatada experiència en l’assessorament i administració d’empreses.

Amb una àmplia implantació al territori -disposen de despatxos a Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac-, us ofereixen tots els serveis que podeu necessitar des de la proximitat.

SisquellaGrup l’integren més 80 treballadors i col·laboradors, un equip multidisciplinar preparat per oferir-vos la millor solució per a la vostra empresa amb la tecnologia més avançada.

A SisquellaGrup assessoren, administren i gestionen els vostres departaments financer i laboral, amb l’objectiu d’optimitzar els vostres recursos i que us pugueu dedicar al que sabeu fer: tirar endavant el vostre negoci, amb la confiança que complireu tots els requisits legals i de l’administració.

També us fan costat en assegurances -ja que disposen de corredoria pròpia-, en gestió del parc de vehicles, serveis jurídics o compra i lloguer de naus industrials i oficines.

A SisquellaGrup, doncs, tenen l’experiència, l’equip humà i els mitjans tecnològics per atendre eficientment les vostres necessitats i les de la vostra empresa.

A més, el seu coneixement del món empresarial els permet avançar tendències i assessorar amb eficàcia i un alt grau de valor afegit.

Optimitzen recursos, proporcionen tranquil·litat i, sobretot, gestionen confiança.