GFT

GFT

GFT és una companyia pionera en transformació digital que desenvolupa solucions sostenibles basades en noves tecnologies, com ara la intel·ligència artificial i blockchain/DLT. Els seus serveis abasten des de la modernització de sistemes core i la migració a plataformes cloud obertes, fins a la creació de codi conscient per minimitzar la petjada de carboni.

Les fortaleses de GFT són la seva profunda experiència tecnològica, les seves aliances sòlides i el seu ampli coneixement del mercat. La companyia les aplica per dissenyar la transformació digital dels clients dels sectors financer i assegurador, així com de la indústria manufacturera. Mitjançant l’ús intel·ligent de la tecnologia, afegeix valor i augmenta la productivitat dels seus clients. Els experts de GFT creen i implementen aplicacions de programari escalables que fan que l’accés a models de negoci innovadors sigui segur i senzill.

Amb seus a més de 15 mercats de tot el món, GFT garanteix la proximitat als seus clients. La companyia compta amb més de 35 anys d’experiència i un equip format per més de 10.000 experts qualificats. GFT us ofereix oportunitats de desenvolupament a les àrees més innovadores de l’enginyeria de programari. Les accions de GFT Technologies SE cotitzen a l’índex SDAX de la Borsa alemanya (ticker: GFT-XE).

A Espanya, GFT opera des del 2001, on té un equip de més de 2.000 persones repartides entre les seus d’Alacant, Lleida, Madrid, Sant Cugat (Barcelona), València i Saragossa.