Eurofragance

eurofragance SCE

Eurofragance és una empresa internacional d’origen familiar dedicada al disseny i producció de fragàncies per a la perfumeria, la cura personal i la llar. Va ser creada l’any 1990 amb el lema “Capturant sensacions”. Crea fragàncies úniques -en les que posa la seva creativitat, passió i coneixement- que es converteixen en un valor diferencial en els productes dels seus clients.

Eurofragance, la seu central de la qual es troba a Barcelona, compta amb presència local en més de 60 països i vendes en els cinc continents. Les seves filials estan a Turquia, Mèxic, Dubái, Singapur i Atlanta i disposa de plantes de fabricació a Barcelona, Mèxic D.F i Singapur. També té distribució exclusiva a Filipines.

La responsabilitat social d’Eurofragance abasta des de projectes socials, de medi ambient, polítiques de conciliació i flexibilitat laboral per als seus empleats, projectes de recerca sobre malalties com el càncer o Alzheimer i col·labora amb institucions i organitzacions locals en projectes d’ajuda per a les persones desfavorides, en risc d’exclusió social.