El Sant Cugat Hotel

el Sant Cugat hotel

elSantCugat és un hotel internacional amb ànima local ubicat al centre de la ciutat , a escassos metres del casc antic, el Monestir i el Parc Natural de Collserola.

Proposem espais multi-racó on poder trobar la privacitat necessària davant de l’ordinador o per reunir-se amb col·legues o clients, habitacions preparades per homeoffice i una proposta gastronòmica pensada tant per les hores de treball com les d’oci, que també conten amb una oferta d’activitats esportives i culturals pensades pels moments de desconnexió.

elSantCugat compta amb 97 habitacions, 9 d’elles superiors. Totes elles són exteriors, i gràcies als seus grans finestrals, tenen vistes panoràmiques al centre de la ciutat i a la Serra de Collserola.

Bocablo es tracta d’un espai multifuncional i plural per tots, els hostes i visitants, amb les portes sempre obertes a la ciutat que habita. La carta de Bocablo està basada en producte local i una mentalitat moderna i cosmopolita amb propostes actuals sabors procedents de diferents cultures.
Sales de reunions 400 m2 , terrasses i jardí que combinen funcionalitat i racionalitat amb un interiorisme càlid, jove, alegre i unificador. 100 places de parking.
A més de Bocablo, elSantCugat, compte amb vàries i fantàstiques zones comuns on poder descansar, reunir-se, divertir-se, aprendre o tancar negocis.