Coco Homes

Som un equip amb més de 20 anys d’experiència al sector de la construcció.

Projectem i construïm habitatges amb estructura de fusta amb criteris passius, eficients, sostenibles i saludables.

Treballem a mida, per la qual cosa tots els nostres habitatges són personalitzats, amb un alt grau de qualitat, eficiència i estalvi de costos molt importants.

Compromesos amb el medi ambient, creiem en una manera de construir més eficient i sostenible.

Cases amb vida

A Coco Homes, ens especialitzem en la construcció de cases de fusta personalitzades, ecològica, sostenibles i d’alta qualitat, dissenyades i construïdes per satisfer les necessitats i els desitjos únics dels nostres clients.

Realitzem projectes d’habitatges amb molta més rapidesa que amb la construcció tradicional, utilitzant únicament fustes d’alta qualitat amb excel·lents propietats estructurals per oferir-vos les màximes garanties.

Proporcionem un servei integral a la construcció de cases ecològiques, des de la planificació fins al lliurament de claus, comptant amb l’assessorament dels nostres especialistes en construcció, eficiència energètica, arquitectes, aparelladors i interioristes.

Els nostres equip de professionals acompanyen en tot el procés el client: des del disseny dels seus projectes, l’elecció de materials amb què treballem, en el procés constructiu fins al lliurament final.