CatServeis SXXI

CatServeis SXXI és una empresa de Màrqueting, especialitzada en l’externalització de processos de negoci. Oferim una gestió integral de l’experiència de client mitjançant una estratègia omnicanal.

Dissenyem i desenvolupem solucions i estratègies a mida per a donar resposta a les necessitats específiques de cada sector: editorial, ticketing, escoles de negoci, e-commerce, bancari, etc.

Utilitzem les últimes i millors eines en els nostres processos, basant-nos en les millors pràctiques de disseny, orientades a oferir una experiència de client satisfactòria i aconseguir els seus objectius.

Això ens ha fet consolidar-nos com un dels Contact Center de referència per als nostres clients portant-nos, en els últims anys, a expandir el nostre negoci al mercat internacional, principalment a Europa i Llatinoamèrica.

Els valors de la nostra companyia són l’essència del compromís d’excel·lència i proximitat que tenim amb els nostres clients, centre de tota la nostra activitat. La nostra missió és ajudar als nostres clients a assolir els seus objectius.