Catalònia Fundació Creactiva

Catalònia Fundació Creactiva soci SCE

Catalònia Fundació Creactiva inclou dues entitats sense ànim de lucre; la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat intel·lectual Catalònia i la Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia, encaminades a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social. Aquesta atenció es realitza a través de la gestió de centres i serveis. Actualment, comptem amb 19 centres, entre residències, llars residències, tallers ocupacionals i centre especial de treball. Comptem amb més de 1000 places d’atenció i una plantilla de més de 800 professionals.

La nostra missió

Donar un servei que satisfaci les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta o risc d’exclusió, al llarg de les seves vides als nostres centres i serveis fent-los sostenibles en el temps. El Model d’Atenció: Centrat en la persona, Actiu, Obert i Inclusiu. Apostem, per la individualització en el tracte, la participació, transversalitat i formació contínua, per apoderar i donar directrius estratègiques a tot el personal de Catalònia Fundació Creactiva. Treballar pel seu reconeixement, per la seva inclusió, provocar la consciència social, donar protagonisme i oferir oportunitats a tothom. Millorar la seva vida tenint en compte els aspectes orgànics i de salut; els elements emocionals, psicològics i d’atenció a la conducta; on s’aborden els aspectes socialitzadors, d’integració i inclusius mitjançant un “Model d’Atenció Integral, Bio-Psicosocial i Ètic”.

La nostra visió

Seguim el camí cap a la inclusió, avançant cap a l’autonomia dels nois i noies que estan amb nosaltres i la responsabilitat de seguir donant un servei sostenible en el temps. Tenim una força més poderosa que el vapor, l’electricitat i l’energia atòmica: La Voluntat, l’Entusiasme i l’Actitud. Res per ells, sense ells.

Filosofia i valors corporatius

Els nostres VALORS: Creativitat, compromís, vanguàrdia, responsabilitat i passió. El nostre compromís exigeix el compliment del Pla de Treball i Objectius anuals amb una línia de rigor i professionalitat en la cura i gestió com a proveïdor social en el sector de persones. Aposta per un model d’atenció inclusiu, personalitzat i actiu. La posició de l’òrgan de govern, Consell Plenari, també és essencial: marcar línies i criteris d’empresa en aquesta època de canvi estratègic i al mateix temps, donar un marge ampli d’autonomia als professionals. L’execució del pressupost ha de garantir la sostenibilitat de l’entitat.