Brand Corner

Brand Corner

La nostra companyia és un grup familiar d’empreses industrials que va iniciar les seva activitat el 1987 i que actualment aglutina més de 15 companyies en actiu, superant els 350 milions d’euros i els 1.500 empleats en més de 140 països.

Des dels nostres inicis, sempre hem treballat sota uns valors i cultura empresarial basats en la responsabilitat i la sostenibilitat; assegurant que la nostra activitat generés un impacte positiu en la nostra societat i entorn. Tot això amb un model de gestió basat en la proximitat i centrat en les persones. El nostre major actiu és el nostre equip humà d’alt nivell professional, amb el què intentem aconseguir el millor producte, excel·lent servei i la millar relació qualitat-preu. Només així s’aconsegueixen construir relacions duradores a llarg plaç amb clients, proveïdors, col·laboradors i amics.

Brand Corner treballa diferents àrees de negoci amb empreses líders en el seu sector com LEDS C4, Bover i Carandini en il·luminació; Figueras i Resol en el sector mobiliari; Hormipresa en construcció; B&B Trends, Zelmer i Ufesa en petit electrodomèstic; Precintia en Seguretat; CV Médica en material sanitari; Indox en el sector del gas i el Petroli; Plasfur en injecció de plàstic; i Ondulats Carme en cartró i embalatges.