ASNA

ASNA SCE

ASNA ha estat innovant solucions informàtiques empresarials per a la comunitat de “midrange” d’IBM des de 1982. Durant els darrers trenta anys, ASNA s’ha especialitzat en l’extensió, la modernització i la migració d’aplicacions RPG de “midrange” d’IBM. ASNA ofereix un complement total de programari i serveis integrats que eleven els actius d’IBM i RPG.

Les nostres potents suites de migració i desenvolupament de .NET i el nostre experimentat equip de serveis milloren el valor i les capacitats de les aplicacions IBM i RPG de moltes maneres.

Amb les nostres solucions de programari, podeu afegir millors interfícies d’usuari al vostre RPG, crear excel·lents aplicacions mòbils d’IBM i, crear noves aplicacions amb ASNA Visual RPG i migrar les vostres aplicacions RPG a .NET, només per nomenar algunes coses! Els productes d’ASNA aprofiten la plataforma Microsoft .NET per ampliar l’IBM i. Utilitzant els productes ASNA com a pont, IBM i i la plataforma Microsoft .NET treballen en harmonia per habilitar i millorar encara més la cartera d’aplicacions RPG existent. ASNA és tant un “IBM Registered Business Partner” com un “Microsoft Gold Certified Partner”.