Agora Abogados Asociados

agora abogados

El seu despatx, ubicat a Plaça Barcelona núm. 11 de Sant Cugat del Vallès i Via Augusta núm. 158, 3r-2a de Barcelona, ​​està dotat de les instal·lacions i dels professionals necessaris per a donar serveis jurídics a totes les àrees del dret.

Els seus advocats col·laboren amb clients nacionals i internacionals per minimitzar els seus riscos legals i proporcionar solucions eficaces. La filosofia del despatx es basa en la consecució dels objectius dels seus clients mitjançant un servei de qualitat, ràpid i efectiu i ajustat en costos.

L’objectiu principal és proporcionar una assistència personalitzada de la més alta qualitat, dirigida pels seus professionals, sempre de confiança del client i recolzada en el treball conjunt de tots els integrants del despatx.

El seu principal actiu és l’equip d’advocats i col·laboradors, que estan habituats a treballar indistintament en diversos idiomes. L’equip base es caracteritza sobretot per la sòlida formació acadèmica i dilatada pràctica professional; són juristes polivalents i versàtils jurídicament, la qual cosa els qualifica per a una pràctica professional multidisciplinària.