Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

El proper dijous 17 de maig, Sant Cugat Empresarial celebrarà l’Assemblea anual, la jornada corporativa de l’associació que reunirà els directius de les empreses associades i on procedirem al balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior, què enguany coincidirà amb la renovació de la Junta Directiva una vegada finalitzat el present mandat.

En aquesta ocasió, en el marc de l’assemblea es desenvoluparà la conferència- col·loqui amb Jorge Milburn, Country Manager d’Espanya i Portugal de la companyia Tesla.

Milburn posseeix un MA en Economia de la Universitat de St Andrews i un historial laboral d’emprenedoria on des de primerenca edat ha participat en diverses start-ups i projectes innovadors dins de petites i grans empreses. A més, va ser el primer empleat de Tesla a Espanya, on es va iniciar establint l’equip d’infraestructures fins a desenvolupar el seu rol actual.

PROGRAMA

18:30h Arribada i recepció dels assistents.

19:00h Assemblea General.

19:30h Votacions / Eleccions: Nova Junta Directiva.

19:45h Conferència – Col·loqui: “Accelerant la transició global a l’energia sostenible” a càrrec de Jorge Milburn, Country Manager d’Espanya i Portugal de Tesla.

20:45h Espai de networking i aperitiu relacional.

21:45h Fi de l’acte.

Inscripcions