PROJECTES

Tribuna-Sant-Cugat-Empresarial

L’associació Sant Cugat Empresarial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu, organitza el Tribuna Sant Cugat Empresarial a fi de:
 
· Potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associatiu de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilització de l’existent.
· Promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació i catalitzador de projectes d’activitat econòmica d’àmbit local, nacional i     internacional.
· Consolidar la col·laboració públic-privada engegada des de la creació del programa i materialitzada en nombroses activitats de la ciutat.

 Llegir més...  

presentació-obrasocial

La responsabilitat social a l’empresa és una combinació d’aspectes legals, ètics, morals i ambientals que, tot i que existeixi normativa al respecte, la seva integració en l’estratègia empresarial és, finalment, una decisió voluntària i un gest de convenciment de la pròpia empresa, i no pas per una imposició.

És per això que Sant Cugat Empresarial i l’Obra Social “la Caixa”, impulsen la primera edició del Reconeixement a la responsabilitat social de les pimes, per agrair públicament  a totes aquelles petites i mitjanes empreses de Sant Cugat del Vallès que han entès que són molt millor empresa quan a més d’aconseguir uns objectius empresarials, són capaces d’aportar beneficis als seus col·laboradors, als seus proveïdors, a les famílies dels seus treballadors, al seu entorn o al medi ambient. 

Presentació de candidatures, documentació i terminis

 igual-a-igual

La iniciativa d'igual a igual està adreçada a totes les empreses, associades o no, a Sant Cugat Empresarial i vol promoure la conscienciació de la importància que la prevenció de la violència masclista i familiar a les empreses és clau per al bon funcionament de l'empresa i la societat en general.

Si ets una empresa i estàs interessat, contacta amb info@santcugatempresarial.catLlegir més...  

converses

'Converses d'Innovació' és una trobada a on els empresaris i professionals poden establir enllaços i crear sinèrgies entre ells. Amb format de debat entre dos convidats especials, el programa té una sessió de networking al programa, on els assistents poden debatre sobre els diferents aspectes dels diàlegs i conversar amb els seus protagonistes.Converses 2015 amb Simon Dolan i Gemma Mengual

Converses 2016 amb Marta Anglada i Ferran Abad

BeBusiness-Sant-Cugat-Empresarial

L’Associació Sant Cugat Empresarial; la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa; ESADECREAPOLIS; i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu, han impulsat un nou format d’esdeveniment: el BeBUSINESS SANT CUGAT, l’evolució natural de la Jornada d’Emprenedoria, que el 2016 celebra la 8a edició, cap a un nou format amb més activitats destinades al públic emprenedor.Llegir més...  

jornada-portes-obertes

Les Jornades de Portes Obertes organitzades per Sant Cugat Empresarial són activitats exclusives de networking per a que els associats puguin visitar les instal·lacions d'altres membres de l'Associació i conèìxer de prop el seu funcionament. 

assemblea-general-santcugat-empresarial

L'Assemblea General de Sant Cugat Empresarial és la jornada corporativa de l'associació que reuneix els directius de les empreses associades i on es procedeix al balanç de l'activitat desenvolupada junt amb la ponència d'alguna personalitat o empresa amb una trajectòria empresarial reconeguda.