Notícies

Junta Directiva 12 07 17

El passat dimecres 12 de juliol va tenir lloc la reunió mensual de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a l’Hotel Qgat, que va estar centrada en l’anàlisi de l’organització del Tribuna Sant Cugat Empresarial, celebrat el passat dijous 6 de juliol al Teatre Auditori de Sant Cugat.

NP SocialMediaDinàmicEficient2

Després de quatre anys d'investigació el cofundador de l'agència e-deon.net, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, ha presentat, com a part de la seva tesi doctoral, un nou mètode per calcular el ROI a l'entorn digital. 

TribunaSantCugat 1

Aquest dijous al migdia s’ha celebrat al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, amb l’assistència de més de 250 empresaris. L’acte ha comptat amb les ponències del CEO del Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls; i del divulgador econòmic i consultor de transformació i estratègia digital, Marc Vidal. La conversa ha estat moderada pel periodista de Rac1, Jofre Llombart.

tribuna2Aquest dijous 6 de juliol, es celebrarà al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que comptarà amb les ponències del CEO del Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls; i del divulgador econòmic i consultor de transformació i estratègia digital, Marc Vidal. L’acte serà moderat pel periodista Jofre Llombart.

presentació reconeixemet la caixa

L’associació Sant Cugat Empresarial i l’Obra Social “la Caixa”, van presentar ahir dijous al migdia a la seu d’ESADE- Creopolis de Sant Cugat del Vallès, la primera edició del Reconeixement a la responsabilitat social de les pimes. L’acte de presentació va comptar amb la presència de Xavier Lao, Director d’Àrea de Negoci Sant Cugat- Rubi- Cerdanyola de Caixabank; i de la Vicepresidenta de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet.

 

voelia 11 640x380Veolia, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, ha anunciat que preveu invertir 12 milions d'euros a Catalunya en els propers dos anys amb la finalitat d'incrementar la seva presència al territori en projectes relacionats amb el sector de l'eficiència energètica i la gestió de recursos.