Notícies

nbc bwa1

El passat 30 d’octubre va entrar en vigor un acord de col·laboració entre NETWORKIA Business Center, amb quatre workspaces entre Madrid i Barcelona i Business World Alicante amb un centre de negocis a Alacant.

JOAN FRANQUESA Tot sant Cugat

El passat dimarts 14 de novembre Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, va participar en la taula rodona empresarial que va organitzar el setmanari Tot Sant Cugat a la seva seu.

Logo SCE 2014 blau

L’Associació Sant Cugat Empresarial lamenta l’empresonament de membres del Govern de la Generalitat de Catalunya dictats el passat dijous 2 de novembre, per l’Audiència Nacional espanyola, i vol mostrar la seva solidaritat amb els afectats i les seves famílies.

Converses 2017

Aquest dijous al vespre s’ha celebrat a l’Hotel Sant Cugat, una nova edició de Converses, la tertúlia col·loqui i Sopar Anual de Sant Cugat Empresarial, amb l’assistència de més de 120 representants del teixit empresarial i productiu de la ciutat. 

Epson Encuentro Empresarial

Més de 50 directius de companyies de l'àrea del Vallès Occidental i Vallès Oriental es van donar cita divendres passat a la seu d’Epson Ibèrica per debatre sobre la gestió de la innovació i el talent, en la primera Trobada Empresarial Epson.

 

captura

En el moment d’incertesa política que viu el país, algunes empreses, algunes d’elles amb seu a Sant Cugat, han anunciat el trasllat de la seva seu social fora de Catalunya. Aquests anuncis no han de suposar una pèrdua de llocs de treball per a la ciutat, ja que aquestes empreses segueixen desenvolupant la seva activitat econòmica a Sant Cugat com fins ara.